onsdag 1. oktober 2008

Noen dager siden sist nå!

Tone Lise venta på mimmi på mandag,skulle få være med på dagstur til Oldemor og Oldefar.


Klokka ble nå aldri halv åtte eller da sjø... Så spent på å kjøre bil og båt :)




Sparer penger med et smil!






Prøver oss på lappeteknikk på jobb...Dette er foreløpig resultat,tar vel lang tid før det blir gjort noe mer med dette :p Så altfor liten tålmodighet da sjø :p
Fikk besøk av Birger og Tuva på tirsdag! Koselig,småjentene lekte så fint sammen,helt til det ble litt for nære kvelds-og leggetid... Håper ikke søte Tuva ble skremt fra å besøke Tone Lise igjen ;)

Var på legesenteret igjen i dag. De fant ikke noe i prøven min,men skulle dyrke den til i mårra,så skulle jeg ringe og høre... De må da finne NOE, skal ikke være normalt å gå sånn og fryse,være slapp og ha vondt når man går på do hvis det er "ikkeno"

Fikk spm. idag om å passe Vanessa i helga. Har såå lyst å se lille bebbisen til tante igjen,men vi får se. Tone Lise er hjemme i helga og,så må nesten se an både ork og form.
Hadde foreldresamtale i barnehagen i dag,veldig kjekt! Vi jobber tydeligvis med samma ting hjemme og i bhg... Lære at visse situasjoner krever konsentrasjon og ro,være bevisst på å lære å uttrykke seg via språket istedetfor sutring/dytting osv. Var godt å høre at de har akkurat samme erfaring med Tone Lise som jeg har! Viser at hun er seg selv i barnehagen,og at personalet blir kjent med henne :)


4 kommentarer:

Victoria sa...

Så stor TL har blitt! :) Og så skjønn da! :)

toysetipp sa...

En tier på sparebøssa til TL;-)
Så søt....

Jeanette sa...

Så søt hun er! :) Ha ei kjempefin helg!

Anita sa...

Så utrolig nydelig datter du har,også så store nydelige øyne:)